Maatwerk

MTBFUN maakt samen met u een programma voor een leuk evenement. Hier een voorbeeld:

Familie- of bedrijfsfeest. Vanaf de Lange Kleiweg in Rijswijk of vanaf een locatie naar wens.

Onderstaand programma hebben we in 2012 uitgevoerd voor een familiefeest met 20 personen en een personeelsvereniging met 15 man/vrouw:

U kunt met uw gezelschap verzamelen in de gezellige kantine van wielervereniging De Spartaan in Rijswijk. Volop parkeergelegenheid. Ontvangst naar wens met koffie of een lunch. U heeft de volledige beschikking over de locatie, met kleedruimtes, douches en de bar. En bij mooi weer een leuk terras.

Na de ontvangst krijgt iedereen een helm en een goede mountainbike op maat. En een bidon die u na afloop kunt behouden.  Met minimaal 2 instructeurs fietsen we 500 meter naar het Elsenburgerbos. Daar zijn mooie grasvelden, groene hellingen en naar wens pittige modderpaadjes (in het jargon: Single tracks) met steile klimmetjes en uitdagende afdalingen (drop-offs). Hier gaan we iedereen de basis van het mountainbiken bijbrengen. Indien nodig splitsen we de groep, zodat ieder op zijn eigen niveau les kan krijgen. We sluiten af met een leuke tocht door het bos, ook weer zo makkelijk of moeilijk als de groep aan kan. De beleving van het mountainbiken en het groepsgebeuren staan hier voorop, het leren van de techniek kan later in een clinic plaats vinden.

Terug op de Spartaan is alles mogelijk: varierend van een drankje  aan de bar tot een BBQ met feestavond voor 100 man.

Standaard heeft MTBFUN de beschikking over 20 fietsen en een trailer. Maar natuurlijk kunnen er naar behoefte fietsen worden bij gehuurd.

 

goedesfeer