Reviews

Laat Beoordeling Achter

Een zeer waardevolle mtb clinic!

5,0 rating
april 12, 2019

Blij met mijn nieuwe fiets, was ik eigenlijk bang om deze ten volle te benutten. Bang om te vallen, de controle niet te voelen.
Met erg veel aandacht, verstand van zaken, persoonlijke benadering en waardevolle oefeningen ging ik na de clinic naar huis met een blinkend zelfvertrouwen en een heleboel kennis over mijn fiets en fietstechniek. Zeer tevreden en voldaan! Bedankt Jos!

Paulien

Top clinic, veel geleerd !!

5,0 rating
januari 19, 2019

Vanmorgen in de vrieskou een clinic gedaan en dat was een hele goede investering. Interessante tips over de uitrusting gekregen, goede en duidelijke uitleg over o.a. remmen, aanrijden, kijken, klimmen, dalen, houding, de hele basis wordt doorgenomen. Daarnaast voldoende ruimte voor vragen. Een hele leerzame ochtend en voor een vervolg gaan we zeker Jos weer benaderen.

Dicky

Wat een gave ervaring!

5,0 rating
december 29, 2018

Mijn vader is de hoofdinstructeur bij MTBFun, dus ik heb al met meerdere clinics meegedaan. Ik heb zelf vaak moeite met de technische delen in een mountainbikeparcours – deels omdat ik het eng vind, en deels omdat ik niet over de juiste techniek beschik. Bij de clinics heb ik onder andere geleerd mijn remmen beter te gebruiken, evenals wanneer ik moet staan en zitten, wanneer ik voor- of achterover moet hangen, en hoe ik bochten aansnijd. Hierdoor ga ik met veel meer zelfvertrouwen en plezier een mountainbikeparcours op!

Anne