Ervaringen

Laat Beoordeling Achter

Kinderfeestje 13 juli '19

5,0 rating
juli 22, 2019

Wat een leuk feestje was dat! Met 7 (later 8) actieve jongens met de fiets door de Rijswijkse bossen. De instructeur leerde de jongens eerst de belangrijkste keepjes van het MTBen. Daarna mochten ze de leuke bospaadjes op. Ivm de eikenprocessierups gingen we niet te lang de bossen in, maar op het open veld was ook genoeg uitdaging te vinden! Bedankt voor een geslaagde dag!

Femke Ruitenbeek

Kinderpartijtje 8-12 jaar

5,0 rating
juli 14, 2019

Met 8 kinderen hebben we een hartstikke leuke en sportieve middag gehad. De ervaren instructeur gaf handige instructies waarbij hij alle kinderen de aandacht en uitleg gaf die past bij het fietsniveau van ieder kind. Het parcours was afwisselend en uitdagend voor alle kinderen. Ze hebben alle 8 genoten. De afsluiting aan het einde op het terras maakte het af. Top geregeld, leuke sfeer.

Danielle

Kinderfeestje

4,0 rating
juni 25, 2019

Met 7 kinderen een heerlijke ervaring gehad op de mountainbike. Er wordt goed rekening gehouden met het niveau van de groep en er worden bijpassende routes en bijzondere ervaringen bij gezocht.
De kinderen hebben genoten.
Een echte aanrader.

Marieke

Een zeer waardevolle mtb clinic!

5,0 rating
april 12, 2019

Blij met mijn nieuwe fiets, was ik eigenlijk bang om deze ten volle te benutten. Bang om te vallen, de controle niet te voelen.
Met erg veel aandacht, verstand van zaken, persoonlijke benadering en waardevolle oefeningen ging ik na de clinic naar huis met een blinkend zelfvertrouwen en een heleboel kennis over mijn fiets en fietstechniek. Zeer tevreden en voldaan! Bedankt Jos!

Paulien

Top clinic, veel geleerd !!

5,0 rating
januari 19, 2019

Vanmorgen in de vrieskou een clinic gedaan en dat was een hele goede investering. Interessante tips over de uitrusting gekregen, goede en duidelijke uitleg over o.a. remmen, aanrijden, kijken, klimmen, dalen, houding, de hele basis wordt doorgenomen. Daarnaast voldoende ruimte voor vragen. Een hele leerzame ochtend en voor een vervolg gaan we zeker Jos weer benaderen.

Dicky