Reviews

Laat Beoordeling Achter

Superleuke MTB verjaardag

5,0 rating
april 3, 2023

Aardige instructeur die al snel door iedereen meester werd genoemd heeft eerst iedereen de basis geleerd waarna we na een korte maar nodige pauze een mooie tocht door het Elsenburgerbos hebben gemaakt. Voor een sportief kinderfeest absoluut een aanrader

A.van Os

Leuk en leerzaam

4,0 rating
juli 7, 2020
Tanqplus B.V.

Kinderfeestje 13 juli '19

5,0 rating
juli 22, 2019

Wat een leuk feestje was dat! Met 7 (later 8) actieve jongens met de fiets door de Rijswijkse bossen. De instructeur leerde de jongens eerst de belangrijkste keepjes van het MTBen. Daarna mochten ze de leuke bospaadjes op. Ivm de eikenprocessierups gingen we niet te lang de bossen in, maar op het open veld was ook genoeg uitdaging te vinden! Bedankt voor een geslaagde dag!

Femke Ruitenbeek

Kinderpartijtje 8-12 jaar

5,0 rating
juli 14, 2019

Met 8 kinderen hebben we een hartstikke leuke en sportieve middag gehad. De ervaren instructeur gaf handige instructies waarbij hij alle kinderen de aandacht en uitleg gaf die past bij het fietsniveau van ieder kind. Het parcours was afwisselend en uitdagend voor alle kinderen. Ze hebben alle 8 genoten. De afsluiting aan het einde op het terras maakte het af. Top geregeld, leuke sfeer.

Danielle

Kinderfeestje

4,0 rating
juni 25, 2019

Met 7 kinderen een heerlijke ervaring gehad op de mountainbike. Er wordt goed rekening gehouden met het niveau van de groep en er worden bijpassende routes en bijzondere ervaringen bij gezocht.
De kinderen hebben genoten.
Een echte aanrader.

Marieke